Товченики з телятини – м’ясна страва, широко розповсюджена по всьому світу. Яловичина має довгу історію, але «знайомство» з її... читати далі
Котлети мають досить заплутану і давню історію. Шматок яловичого м’яса на кістці з французької кухні, у міру ходи по... читати далі
Будь-який корисний продукт може мати властивості, які закликають до обережного вживання. Зараз багато думок існує про користь і шкоду... читати далі
КОЖНОГО ЧЕТВЕРГА, ДЛЯ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ВИМУШЕНІ БУЛИ ПОКИНУТИ СВІЙ ДІМ ТА ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ЗНИЖКИ – 20% НА... читати далі
Індичатина – відмінне м’ясо для тих, хто уважно ставиться до харчування, надаючи перевагу легкій і здоровій їжі. Для тих,... читати далі
Індиче м’ясо стрімко набирає популярність серед людей, які піклуються про своє здоров’я. Його цінність в кілька разів перевищує цінність... читати далі
М’ясо птиці широко застосовується в нашому святковому і повсякденному меню. Доступність, легкість приготування, відмінні смакові якості дозволяють варити, тушкувати,... читати далі
Качка здавна вважалася окрасою святкового столу. «Птах на столі – свято в домі» – ця приказка бере свій початок... читати далі
У багатьох м’ясо баранини асоціюється з фірмовим кавказьким пловом і шашликом. Далеко не всі їдять баранину через специфічний запах... читати далі
Качка — здавна улюблений і шанований продукт. Але історично склалося так, що її подавали частіше у свята і по... читати далі