Телятина – виключно ніжне і смачне м’ясо. Для забою використовують дитинчат віком до чотирьох місяців. Тварини харчувалися тільки материнським... читати далі
Вирізка – найцінніша частина свинячої туші, поперековий м’яз, розташований уздовж хребців над нирками. Вирізка – найбільш пісна частина, яка... читати далі
Є особливо улюблені всіма страви, що вдало поєднують в собі смакові якості і корисні властивості. Наприклад, млинці, пиріжки чи... читати далі
М’ясо індички беззаперечно лідирує серед птиці за багатьма показниками. Але примітні й інші властивості цього продукту, які роблять його... читати далі
Телятина – ідеальне м’ясо для насиченого і легкого харчування. Делікатна структура, м’який, частково навіть «молочний» смак дозволяє готувати будь-які,... читати далі
Все ще гадаєте, що баранину використовують для приготування винятково східних страв? Насправді це інтернаціональний продукт, який споживали протягом віків... читати далі
М’ясо курчати, яке вирощується значно швидше за курку, володіє вишуканим смаком, надзвичайною ніжністю і прекрасно підходить для обсмажування і... читати далі
Акція – 20% на всі напівфабрикати власного виробництва М’ясний Рай! Умови акції: Акція діє у всіх магазинах і інтернет магазині... читати далі
У сучасному світі існує така проблема: годувати сім’ю потрібно, а часу на постійне готування просто не вистачає. Всіх цікавить... читати далі
Із зарубіжних фільмів ми знаємо, що фарширована індичка – традиційна американська страва. Птиць легко розводити, а їхнє м’ясо смачне... читати далі