Які у вас виникають асоціації, коли ви чуєте слово «гуляш». Швидше за все це апетитні шматочки м’яса в густій... читати далі
Котлети мають досить заплутану і давню історію. Шматок яловичого м’яса на кістці з французької кухні, у міру ходи по... читати далі
Шукаєте рецепт смачної страви, яка займе у вас мінімум часу, але ситно нагодує всю сім’ю? Ви знайшли те, що... читати далі
Важко знайти людину, яка б не любила вареники. Ці українські ласощі не тільки смачні, але й поживні. Їх можна... читати далі
Баранина – вид м’яса, який найчастіше використовується для приготування унікальних страв узбецької, татарської і турецької кухні. Це м’ясо сміливо... читати далі
Пташине м’ясо різноманітне за асортиментом, за кольором, за складом. Це звична курка, розкішна індичка, чудова качка. Незвичайно гарні й... читати далі
Вареники. Звичні та такі, що ніколи не приїдаються. Вони недарма заслуговують того, щоб їх ніжно любити. Готувати по буднях... читати далі
Зима диктує свій раціон харчування. Саме взимку хочеться ситних, гарячих страв, зігріваючих і таких, що насичують. Одна з таких... читати далі
Тільки на перший погляд може здаватися, що м’ясо курки – це більше повсякденний продукт для супів або холодних страв.... читати далі
Індиче філе – дієтичне м’ясо, яке цінується за свої смакові якості. Продукт засвоюється організмом дуже швидко. Його використовують для... читати далі