Телячу печінку важко переоцінити. Її відмінні кулінарні переваги, смакові якості, широта застосування і користь безсумнівні. При правильному застосуванні продукт... читати далі
Здоровий спосіб життя (ЗСЖ) полягає у правильному харчуванні. Якщо щодня споживати індичку, то можна значно покращити самопочуття, стан шкіри... читати далі
Пташине м’ясо різноманітне за асортиментом, за кольором, за складом. Це звична курка, розкішна індичка, чудова качка. Незвичайно гарні й... читати далі
Така домашня птиця, як індичка, здавна вважалася дієтичним продуктом. Її м’ясо відоме низьким процентним вмістом жиру та холестерину. За... читати далі
М’ясо індички дієтичне завдяки балансу білків, жирів і вуглеводів. У ньому практично немає холестерину, воно легко засвоюється і корисне... читати далі
Пасхальне святкування – це не тільки нічна церковна служба, розговіння за щедрим столом і паски з різнокольоровими яйцями. Це... читати далі
Чи полюбляєте ви качку? Якщо ні, навчіться її готувати!
Качка має дуже насичене, калорійне м’ясо. Темний колір і високий відсоток... читати далі
Існує дуже багато м’ясних страв, які ми звикли бачити на своєму столі. І серед усього різноманіття видів м’яса найчастіше... читати далі
У період карантину і вимушеної ізоляції люди, як ніколи, потребують взаєморозуміння. Необхідність знаходитися під одним дахом кільком людям з... читати далі
Історія домашньої індички сягає корінням в Америку. Там ця теплолюбна дичина дуже поширена. Ужитися їй в наших широтах не... читати далі