Курячий делікатес на столі, не виходячи з дому
Головні вимоги поціновувачів м’яса, що піклуються про своє здоров’я та здоров’я рідних і близьких, під час вибору цього продукту незмінні:
- свіжість;
- екологічність;
- правильне оброблення та зберігання;
- широкий вибір видів м’яса та вирізок.
Саме цими критеріями керується компанія «М’ясний рай», яка поставила собі за мету забезпечити киян та гостей столиці всіма видами дієтичного м’яса, які мають попит, в будь-який час за прийнятною ціною та можливістю доставки додому.
Наші клієнти можуть самостійно вибрати як купувати найкраще м’ясо в Києві:
- Замовивши його через інтернет.
- Вибравши в одній з численних м’ясних крамниць, розташованих по всьому місту.
Незалежно від вибору, наша компанія гарантує:
- Широкий вибір різних видів м’яса:
- Курка;
- Баранина;
- Телятина;
- Кролик;
- Качка;
- Індичка;
- Екологічну чистоту продукту. Тільки від перевірених фермерських господарств. Всі тварини вирощені на натуральних продуктах, без стимуляторів росту, ГМО та синтетичних добавок. Кожна партія м’яса проходить лабораторну перевірку на наявність пестицидів та бактеріологічного середовища.
- Свіжість товару. Замовлення на ферму дається виключно на день вперед. Це гарантує абсолютну свіжість продукту. Так що клієнтам слід поквапитися, щоб м’ясо не закінчилося.
- Доставку м’яса та частини тушки, обраних клієнтом власноруч. Якщо ви купуєте продукцію в одній з м’ясних крамниць компанії, то м’ясо може бути оброблене прямо перед клієнтом.
- Приємні ціни та система знижок. Наше завдання – стати вашим постійним постачальником. Ми пропонуємо недорогі ціни, систему знижок та постійні акції на різні види м’яса.
- Європейський сервіс. Замовлення на сайті https://myasnuyray.com.ua/ua/ робиться за п’ять хвилин, м’ясо готується та в найкоротші терміни доставляється на адресу будинка клієнта. Все швидко, ввічливо, професійно. Ми обожнюємо свою роботу та наших клієнтів!
Здивуйте себе, рідних та близьких незвичайними рецептами курячих крилець
Курячі крильця – особлива частина тушки, яка вважається делікатесом. Невелика кількість м’яса, м’які тонкі кісточки, правильно приготована шкірка та вірно обраний гарнір роблять крильця вишуканою стравою.
Куряче крило в магазині «М’ясний рай» – це завжди екологічне та найсвіжіше м’ясо, тому кухарові можна сконцентруватися саме на рецептурі. Спробуйте приготувати щось оригінальне, а якщо не вийде, завжди можна замовити в нашому інтернет-магазині нову партію курячих крилець.
Курячі крильця по-швейцарськи в карамелі з граната
Оригінальна страва, нескладна в приготуванні, але вимагає від кухара уваги.
Вам буде потрібно:
- Курячі крильця – 1 кг.
- Курячі яйця – 3 шт.
- Цибуля – половина.
- Часник – 3 зубчики.
- Гранатовий сік – 4 ст.л.
- Лимонний сік – 4 ст.л.
- Коричневий цукор – 3 ст.л.
- Борошно – для панірування.
- Сіль, перець – за смаком.
Соки треба брати або натуральні, або концентровані, інакше страва буде недостатньо насичена за смаком.
Покроковий рецепт
Готуємо яєчну суміш. Збиваємо 3 яйця до рівномірної маси. Солимо. Перчимо.
Паніруємо крильця. Вмочуємо в яєчну суміш та обвалюємо в борошні.
На розігріту сковорідку з достатньою кількістю рослинного масла викладаємо крильця та ретельно прожарюємо.
Одночасно можна готувати карамель. Цибулю та часник дрібно нарізають. Злегка прожарюються до прозорого стану. Додається гранатовий та лимонні соки. Далі в сковорідку кидається коричневий цукор. Він додається потроху, при цьому потрібно постійно помішувати суміш. Необхідно домогтися рівномірної консистенції. Будьте уважні, щоб не пережарити карамель. Інакше смак зіпсується.
Дістаємо курячі крильця. Позбавляємося від зайвого масла, промокнув серветками.
Як тільки цукор в карамелі починає пузиритися, кидаємо крильця. Не забороняється додавати трохи води для розведення консистенції. Головне – не дати карамелі підгоріти.
Крильця підсмажуємо на слабкому вогні, чекаючи їх просочування. 5 – 7 хвилин буде цілком достатньо.
Викладаємо курячі крильця на блюдо. Можна полити їх залишками карамелі. Подаємо з гарніром – рисом або пюре.
Курячі крильця “Баффало” або по-американські
Ця страва в США є однією з найпопулярніших закусок до пива. Вона відмінно підійде як просто м’ясо до обіду, так і на вечерю.
Складові:
- Курячі крильця – 1,2 кг.
- Часник – 2 зубчики.
- Паприка – 2 ч.л.
- Суміш перців, мелених – 0,5 ч.л.
- Вершкове масло – 60 грамів
- Томатна паста – 2 ст.л.
- Соус чилі – 2 ст.л.
- Коричневий цукор – 2 ст.л.
- Перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Як готуються курячі крильця «Баффало»
Розрізаємо крильця по суглобах, використовуємо тільки плече та передпліччя. Кінчики можна використовувати для інших цілей, наприклад, для бульйону.
У ємності ретельно перемішуємо крильця з чорним перцем, сумішшю з перців, паприкою, продавлені через прес часником та невеликою кількістю рослинної олії. Спеції повинні добре покрити шкірку крилець.
Викладаємо на деко, застелене фольгою або пергаментом.
Готуємо в духовці за температури 200 градусів 30 – 40 хвилин.
Паралельно готуємо соус. У каструлі розтоплюємо вершкове масло. Додаємо коричневий цукор. Помішуємо до повного розчинення. Додаємо томатну пасту, чилі, часник через прес, чорний перець. Ретельно перемішуємо, не допускаючи кипіння, інакше соус розшарується. Знімаємо з вогню
Кидаємо в соус підсмажені в духовці курячі крильця. Ретельно все перемішуємо.
Ми залишаємо на 10 – 15 хвилин, щоб м’ясо просочилося. Подаємо страву на стіл.
Безліч рецептів різних країн можна спробувати приготувати з курячими крильцями.
А м’ясо – свіже та екологічно чисте, завжди готовий доставити до вас додому інтернет – магазин «М’ясний рай»!