5 причин з’їсти м’ясо кролика сьогодні
М’ясо – продукт, що містить вітаміни, мікроелементи, корисні амінокислоти, необхідні для повноцінного життя. Адже недолік цих речовин призводить до серйозних проблем зі здоров’ям: імунодефіцит, анемія, ламкість кісток, випадання волосся, погані зуби, рахіти у дітей, нервові розлади – все це наслідки білкової недостатності. Організм людини використовує білок як основу, тому навіть легка форма недостатності стає помітною неозброєним оком.
1-ша причина з’їсти м’ясо кролика – бути здоровим
Кролятина – джерело білого гіпоалергенного м’яса, яке можна використовувати як в звичайному харчуванні, так і в дієтичному з кількох причин:
- в м’ясі кролика просто зашкалює вміст вітамінів і мінералів, мікро- і макроелементів, що зміцнює імунітет дітей і людей у віці;
- легко засвоюється організмом, оскільки близький за своїм складом до людських клітин (використовується в дієтичному харчуванні, білок на 90% засвоюється);
- призначається при ряді хвороб, серед яких цукровий діабет, гіпертонія, атеросклероз;
- завдяки вмісту антиоксидантів застосовується при онкозахворюваннях і реабілітації після опромінення;
- перший м’ясний продукт прикорму малюків (медики і дієтологи рекомендують саме безпечну кролятину).
2-га причина – бути красивим
Чиста, ніжна шкіра, здорові слизові, блискуче волосся, міцні нігті – це далеко не повний перелік тих поліпшень, які обов’язково відбудуться з вашим тілом завдяки регулярному вживанню м’яса кролика. Варто тільки подивитися на таблицю корисних речовин, що містяться у ньому. Ви знайдете в ній вітаміни групи В, залізо, калій, кальцій, фосфор, магній; також м’ясо багате амінокислотами і мінеральними речовинами. У ньому ідеальне співвідношення омега-6 – омега-3 жирних кислот.
Якщо вам сьогодні треба купити м’ясо кролика, завжди свіжі охолоджені тушки можна замовити за посиланням https://myasnuyray.com.ua/ua/krolik/. Там же ви знайдете ніжки кролика і дієтичну печінку. Продукти представленого інтернет-магазину мають сертифікат ЕКО. Що важливо – продукція вирощується без застосування антибіотиків і гормонів.
3-тя причина – бути струнким
Незважаючи на те, що страви з кролика поживні, слід зазначити невисоку калорійність продукту. Завдяки цьому м’ясо кролика обирають прихильники здорового харчування і спортсмени, адже воно – ідеальне джерело білка з низьким вмістом жиру. Ті, хто перебувають на строгій дієті або просто вирішили зменшити споживання жиру, також обирають м’ясо кролика. Цьому низькокалорійному продукту віддають перевагу люди, які борються з високим холестерином.
4-та причина – доступність
Вирощувати кроликів просто: ростуть і розмножуються вони швидко, невибагливі, їдять небагато, харчуються рослинами, які не використовує людина. М’ясо, вирощене на фермах, ніжне і не має присмаку дичини. Завдяки простоті розведення ціна на тушки доступна для багатьох споживачів. Незаперечний плюс – можливість купувати м’ясо кролика круглий рік. Не варто переплачувати за багаті білком заморські продукти, коли в нашому регіоні можна за прийнятними цінами придбати такий дієтичний продукт.
5-та причина – це нереально смачно
Легкі, ніжні, смачні страви з кролятини не залишать байдужим жодного гурмана. Багатство рецептів навіть при читанні лоскоче ваші смакові рецептори. Приголомшливі аромати страв викликають слинки навіть без аперитиву. Кролик в сметані, у вині, тушкований, запечений з овочами і рисом; кролик в вершках з грибами, в часниковому або пряному соусі; в духовці, в мультиварці, смажений з хрусткою скоринкою; кролик по-ельзаськи, по-італійськи, по-мальтійські. Багатство рецептів тільки підтверджує популярність кролятини.
М’ясо кролика – смачний і корисний продукт, відмінний вибір для всієї родини.