Пельмені з м’ясом індички – максимум користі
Тонке ніжне тісто, ароматна м’ясна начинка з індичого фаршу і зелені – ці пельмені з’їдаються за одну мить! Пельмені – чудова страва домашньої кухні, яку полюбляють усі без винятку. Наявність такої заготовки істотно полегшить життя господині, особливо якщо не вистачає часу або немає бажання приготувати пельмені своїми руками.
Пельмені з індичкою можна готувати навіть маленьким дітям. Їх можна приготувати своїми силами, і будьте впевнені, що страва вийде дуже смачною і ніжною.
Декілька причин приготувати пельмені з індичкою
- М’ясо індички дуже корисне, ніжне і не викликає алергії.
- Містить дуже мало жиру і калорій.
- Містить невелику кількість холестерину.
- Легко засвоюється і містить вітаміни, включаючи вітаміни групи В.
- Містить велику кількість білка, необхідного для організму людини.
Саме тому все частіше сучасні господині готують пельмені з м’ясом індички, адже це корисно і дуже смачно одночасно.
Пельмені з індички – страва для всієї родини
Любите пельмені? Спробуйте їх приготувати з м’яса індички. Для початку потрібно приготувати тісто. Є відмінний варіант тіста на молоці:
- Молоко наливаємо в миску. Потім додаємо в нього сіль, соду, погашену оцтом, і розмішуємо.
- Додаємо частину борошна. Потрібно замісити в’язке, але не дуже густе тісто. Додаємо достатню кількість борошна вже в процесі замішування тіста. Отримане тісто краще загорнути в харчову плівку і ненадовго відкласти.
Тепер приступимо до приготування начинки з індички:
- До філе індички можна додати трохи зелені. Готуємо фарш, додаємо цибулю, можна і часник. Додамо до смаку сіль і перець.
- Фарш потрібно вимісити руками або ложкою до отримання однорідної консистенції.
Тепер можна приступати до ліплення. Щоб пельмені були ідеального розміру і форми, можна скористатися пельменницею. Втім, якщо ви любите ліпити пельмені своїми руками, то і без спеціальної форми цілком можна обійтися. Візьмемо невелику кількість тіста і розкачаємо його в пласт. До речі, не забудьте присипати поверхню борошном. Склянкою вирізаємо з тіста кружечки. На кожен кружечок викладаємо трохи фаршу і формуємо пельмені.
Коли пельмені з індички наліплені, можна їх варити: в каструлю налити води, довести її до кипіння, посолити, додати лавровий лист, закинути пельмені і помішувати ложкою або шумівкою. Через 7-10 хвилин страву можна подавати до столу, заправивши вершковим маслом або сметаною і прикрасивши зеленню!
Смачного!
Пельмені з індички в магазині “М’ясний Рай”
Хочете скуштувати смачні пельмені з м’яса індички? Купити їх можна в магазині “М’ясний Рай”. У продажу якісні напівфабрикати власного виробництва. Продукція повністю відповідає нормам якості та безпеки. Пельмені готуються вручну. Ви можете вигідно і легко купити пельмені з філе індички тут: https://myasnuyray.com.ua/ua/product/pelmeni-jelitnye-iz-file-indejki-1-kg/. Використовуємо 100% натуральні інгредієнти. На сайті актуальні ціни та опис.
Купуючи пельмені з м’ясом індички та інші напівфабрикати в магазині “М’ясний Рай”, ви переконаєтеся, що такі продукти на смак ідентичні домашнім. Вони стануть прекрасним доповненням вашої сімейної вечері.