Млинці… Тоненке золотисте тісто, мереживне чи ні, прозоре або щільне. Воно може бути з начинкою або без, солодким або... читати далі
Найкраща частина кролячої тушки – ніжки. Ніжне м’ясо, делікатний смак, тонковолокниста структура. Страви з кролика представлені практично у всіх... читати далі
Баранина – це смачне корисне м’ясо, а найціннішим вважається молоде ягня. Завдяки тому, що в складі такого продукту мало... читати далі
Усі хоча б раз в житті чули, що м’ясо кроликів дієтичне і корисне. Але що саме там такого особливого,... читати далі
М’ясний фарш – основа найніжніших котлет, делікатних тефтелей, пельменів, фрикадельок, кебабів та інших фаршевих страв.
Існує думка, що для фаршу... читати далі
М’ясо – невід’ємна частина раціону кожної людини. І жоден святковий стіл не обходиться без цього важливого і цінного елементу.... читати далі
Пельмені увійшли у вжиток слов’янських народів не одну сотню років тому. «Авторство» настільки популярної і улюбленої страви невідомо. Одні... читати далі
Так чи інакше ми всі хворіємо, особливо в міжсезоння. Тоді поряд з лікарськими засобами намагаємося налагодити харчування таким чином,... читати далі
М’ясо баранчиків – обов’язкова страва на святковому столі жителів Сходу. Її готують з чорносливом, фініками, айвою, абрикосами і грушами.... читати далі
Кожна країна має незвичну традиційну страву, яка отримує популярність на весь світ. І якщо українська кухня славиться своїм борщем,... читати далі