Акція – 20% Щочетверга! Тільки в магазині по вул. Закревського 95В
Замовити онлайн також можливо!)
Замовити онлайн також можливо!)
Що спадає на думку при слові «котлета»? Рум’яний м’ясний коржик, який люблять всі – маленькі, дорослі і дуже дорослі!... читати далі
Напередодні Нового Року 2022 кожна господиня міркує, що ж приготувати на новорічний стіл. Новорічні страви мають піднімати настрій та... читати далі
М’ясо баранчика – традиційна основа харчування жителів південних регіонів, таких як Гірський Кавказ, Східна Монголія і Балканський півострів. Власне,... читати далі
Це м’ясо входить в постійний раціон народів Азії, Середземномор’я та Балкан. Шкода, що в наших меню воно з’являється нечасто... читати далі
Ви – прихильник спортивного харчування? Здорового способу життя? Або просто розумного підходу до збереження оптимального балансу ваги і гарного... читати далі
Малюк в будинку – низка нових клопотів: від коляски і до продуктів харчування. Трохи простіше, коли немовля харчується грудним... читати далі
Телятина – м’ясо молодих тварин, відрізняється малою кількістю пуринових речовин (що показано при порушеннях сольового обміну і хворобах суглобів),... читати далі
Буженина – традиційна слов’янська страва. Перші згадки про неї датуються ХVІ ст. Для її приготування найчастіше використовують баранину або... читати далі
Свинячий ошийок – передня частина хребта, анатомічно відноситься до передпліччя. Це «лінива» частина туші, що і додає м’ясу виняткової... читати далі
Усі хоча б раз в житті чули, що м’ясо кроликів дієтичне і корисне. Але що саме там такого особливого,... читати далі