Індиче філе – рецепти приготування страв з м’яса, які сподобаються всій родині
Індиче філе – дієтичне м’ясо, яке цінується за свої смакові якості. Продукт засвоюється організмом дуже швидко. Його використовують для приготування перших страв. Бульйон з індички виходить дуже ароматним. Також можна з нього смажити котлети, запікати в духовці і навіть в’ялити. Біле м’ясо вживають в їжу спортсмени, воно рекомендоване людям похилого віку і дітям в якості першого м’ясного прикорму.
Магазин «М’ясний Рай» пропонує свіжі продукти тваринництва за доступними цінами. Замовити і купити індиче філе в магазині «М’ясний Рай» ви можете щодня, адже товар завозиться постійно. Індичку постачають з екологічно чистих регіонів країни. Вся продукція проходить дослідження в лабораторії, перш ніж потрапити на прилавок. М’ясо цієї птиці характеризується як соковите, ніжне і нежирне, яке відмінно поєднується з різними соусами і спеціями. Обов’язково введіть його в свій раціон, і будете завжди виглядати струнко, та почувати себе здорово.
Філе індички запечене з сиром та овочами
Це чудовий варіант обіду для всієї родини, запікається в рукаві і вимагає мінімум зусиль. Страва готується дуже швидко, на відміну від курячої грудки не суха та набагато ніжніша.
Складові:
- Філе індички 0,5 кг
- Картопля 0,5 кг
- Морква 1 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Майонез
- Сіль перець
- Томатна паста 50 гр
- Сир твердий 200 гр
Для приготування обіду, візьміть індичку, промийте і наріжте кубиками. Посоліть, поперчіть, поставте в холодильник. Очистіть картоплю, моркву, цибулю, промийте в чистій воді. Морквину натріть на крупній тертці, змішайте з майонезом і томатною пастою, нам знадобитися приблизно 200 гр соусу. Цибулю слід порізати півкільцями, товщиною 3-4 мм. Всі інгредієнти перемішайте у великій мисці і відправте в рукав для запікання.
Розігрійте духовку до 180 градусів, запікайте на середньому рівні 40 хвилин. Далі розріжте рукав і посипте запіканку сиром. Збільште температуру до 200 градусів і готуйте ще 20 хвилин. Обід готовий, можна накривати стіл. Смачного.
Дієтичні котлетки за експрес рецептом
Котлети з духовки набагато смачніші, ніж приготовані на пару. Вони менш калорійні, ніж ті, які готують на сковороді і стануть улюбленою домашньою стравою.
Складові:
- М’якуш птиці 0,5 кг
- Картопля 1 шт
- Куряче яйце
- Цибулина ріпчаста
- Сіль перець
- Панірувальні сухарі
М’якуш пропустіть через м’ясорубку. Цибулину і картоплю треба натерти на дрібну тертку. Рідину віджати від овочів і додати до м’ясного фаршу. Перемішайте все до однорідної маси, введіть яйце. При вимішування фаршу гарненько відбивайте його. Тоді котлети будуть соковитими та пухкими.
Сформуйте котлети розміром з яйце, можна трохи більше (під час приготування вони можуть зменшуватися в розмірах). Обваляйте в панірувальних сухарях. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Запікати потрібно за температури 190 градусів 30 хвилин. Потім вимкніть духовку і дайте їм постояти ще 15-20 хвилинок.
Суп з фрикадельками із індичого філе
Цей супчик дуже полюбляють і діти, і дорослі. Обов’язково спробуйте приготувати цю страву для своєї сім’ї. Приблизний час готування – 1 година.
Складові:
- Філе індички 500 гр
- Картопля 200 гр
- Горошок молодий 200 гр
- Морква 100 гр
- Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
Якщо потрібно щось швидко приготувати поїсти, цей варіант супу стане найкращим варіантом. Ситний, смачний, корисний, а головне готувати його можна протягом всього року. Підготуйте всі овочі і наріжте кубиками. Горошок беріть заморожений. Його можна заготовити влітку або купити в супермаркеті. М’ясо слід перемолоти в фарш, посолити, поперчити. Поставте варитися овочі, доведіть до напівготовності. На це піде приблизно 20-25 хвилин. Горошок і фрикадельки додавайте в останню чергу. Доведіть все до готовності, всипте свіжонарізану зелень і ваша страва готова!
М’ясо на бутерброди
Запечена грудка для бутербродів – найкраща альтернатива ковбасним виробам! Якщо ще не встигли, переглянете свій раціон і додайте цей рецепт в список обов’язкових.
Складові:
- Філе індички 1 кг
- Сіль перець
- Куркума
- Сметана
- Гірчиця
- Часник пару зубчиків
Щоб вийшло дуже смачне м’ясо для сендвічів та бутербродів, філе нашпигуйте часником, натріть сіллю та перцем. Приготуйте соус для запікання. Візьміть 200 грамів сметани і ½ ч. ложки куркуми, змішайте, додайте 30 грамів гірчиці і добре перемішайте. Цією сумішшю намажте індиче м’ясо, загорніть у фольгу і запікайте при 180 градусах 1 годину на середньому рівні. По закінченню часу, відкрийте фольгу і залиште доходити ще 20 хвилин. Можна вживати в гарячому і холодному вигляді.
Паста по-селянськи
Дуже швидкий і ситний рецепт на кожен день. Паста – це завжди смачно і здорово. Діти люблять спагетті, тому ви завжди зможете нагодувати їх вишуканою стравою.
Складові:
- Філе індички 300 г
- Локшина
- Вершкове масло
- Сир твердий
- Краснодарський соус
- Печериці
- Цибуля ріпчаста
Наріжте м’ясо скибочками і обсмажте на вершковому маслі. Туди ж відправте промиті печериці. Протушкуйте 15 хвилин, покладіть столову ложку краснодарського соусу, перемішайте. Відваріть локшину, всипте в сковорідку з м’ясом і грибами, потримайте на сильному вогні 5 хвилин. В кінці присипте твердим сиром і можете додати свіжу нарубану зелень. Смачного!